Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Colloidal stability of oil-in-water emulsions prepared from hen egg white submitted to dry and/or wet heating to induce amyloid-like fibril formation
 
 
Titel: Colloidal stability of oil-in-water emulsions prepared from hen egg white submitted to dry and/or wet heating to induce amyloid-like fibril formation
Auteur: Huyst, Arne M.R.
Deleu, Lomme J.
Luyckx, Trui
Buyst, Dieter
Van Camp, John
Delcour, Jan A.
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland