Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Thermodynamic insights on the liquid-liquid fractionation of gluten proteins in aqueous ethanol
 
 
Titel: Thermodynamic insights on the liquid-liquid fractionation of gluten proteins in aqueous ethanol
Auteur: Morel, Marie-Hélène
Pincemaille, Justine
Lecacheux, Laure
Menut, Paul
Ramos, Laurence
Banc, Amélie
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland