Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Process optimization and characterization of pectin derived from underexploited pineapple peel biowaste as a value-added product
 
 
Titel: Process optimization and characterization of pectin derived from underexploited pineapple peel biowaste as a value-added product
Auteur: Shivamathi, Chellam Somasundarar
Gunaseelan, Sathaiah
Soosai, Michael Rahul
Vignesh, Nagamalai Sakthi
Varalakshmi, Perumal
Kumar, Rajaram Shyam
Karthikumar, Sankar
Kumar, R. Vinoth
Baskar, Rajoo
Rigby, Sean Patrick
Syed, Asad
Elgorban, Abdallah M.
Ganesh Moorthy, Innasi Muthu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland