Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of nanoparticles from cereal and pulse starches by ultrasonic-assisted dissolution and rapid nanoprecipitation
 
 
Titel: Preparation and characterization of nanoparticles from cereal and pulse starches by ultrasonic-assisted dissolution and rapid nanoprecipitation
Auteur: Dong, Hongmin
Zhang, Qing
Gao, Jun
Chen, Lingyun
Vasanthan, Thava
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland