Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 56 gevonden artikelen
 
 
  pH influences the interfacial properties of blue whiting (M. poutassou) and whey protein hydrolysates determining the physical stability of fish oil-in-water emulsions
 
 
Titel: pH influences the interfacial properties of blue whiting (M. poutassou) and whey protein hydrolysates determining the physical stability of fish oil-in-water emulsions
Auteur: Ruiz-Álvarez, José María
del Castillo-Santaella, Teresa
Maldonado-Valderrama, Julia
Guadix, Antonio
Guadix, Emilia M.
García-Moreno, Pedro J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland