Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Identification of the key emulsifying components from the byproducts of garlic oil distillation
 
 
Titel: Identification of the key emulsifying components from the byproducts of garlic oil distillation
Auteur: An, Qing
Zhao, Shaojie
Zhao, Chengying
Wei, Rujun
Zhang, Lin
Li, Juan
Bao, Yuming
Zhang, Lina
Zheng, Jinkai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland