Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Functional and digestibility properties of sago (Metroxylon sagu) starch modified by microwave heat treatment
 
 
Titel: Functional and digestibility properties of sago (Metroxylon sagu) starch modified by microwave heat treatment
Auteur: Zailani, Mohd Alhafiizh
Kamilah, Hanisah
Husaini, Ahmad
Awang Seruji, Awang Zulfikar Rizal
Sarbini, Shahrul Razid
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland