Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium ions on rheological properties and structure of Lycium barbarum L. polysaccharide and its gelation mechanism
 
 
Titel: Effect of calcium ions on rheological properties and structure of Lycium barbarum L. polysaccharide and its gelation mechanism
Auteur: Wang, Hailin
Ke, Lijing
Ding, Yanan
Rao, Pingfan
Xu, Tianhao
Han, Huan
Zhou, Jianwu
Ding, Wei
Shang, Xiaoya
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland