Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Morphology, pasting, and structural characteristics of potato starch/xanthan gum blend by critical melting and freeze-thawing treatment
 
 
Titel: Morphology, pasting, and structural characteristics of potato starch/xanthan gum blend by critical melting and freeze-thawing treatment
Auteur: Zhang, Chen
Wan, Ke-Xing
Lim, Seung-Taik
Zhang, Chang-Quan
Wang, Shi-Yi
Liu, Qiao-Quan
Qian, Jian-Ya
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 121 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland