Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Meat analog production through artificial muscle fiber insertion using coaxial nozzle-assisted three-dimensional food printing
 
 
Titel: Meat analog production through artificial muscle fiber insertion using coaxial nozzle-assisted three-dimensional food printing
Auteur: Ko, Hyun Jung
Wen, Yaxin
Choi, Ji Ho
Park, Bo Ram
Kim, Hyun Woo
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland