Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sucrose substitution with stevia and saccharin on rheological properties of gels from sunflower pectins
 
 
Titel: Effect of sucrose substitution with stevia and saccharin on rheological properties of gels from sunflower pectins
Auteur: Muñoz-Almagro, Nerea
Villamiel, Mar
Wilde, Peter J.
Gunning, A. Patrick
Montilla, Antonia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland