Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Inulin application on the optimization of reduced-fat ice cream using response surface methodology
 
 
Titel: Inulin application on the optimization of reduced-fat ice cream using response surface methodology
Auteur: Samakradhamrongthai, Rajnibhas Sukeaw
Jannu, Taruedee
Supawan, Thanyapohn
Khawsud, Amita
Aumpa, Pajaree
Renaldi, Gerry
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland