Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Increased solubility and functional properties of precipitated Alfalfa protein concentrate subjected to pH shift processes
 
 
Titel: Increased solubility and functional properties of precipitated Alfalfa protein concentrate subjected to pH shift processes
Auteur: Nissen, Signe H.
Schmidt, Jesper M.
Gregersen, Sandra
Hammershøj, Marianne
Møller, Anders H.
Danielsen, Marianne
Stødkilde, Lene
Nebel, Caroline
Dalsgaard, Trine K.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland