Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Impact of gluten quality on textural stability of cooked noodles and the underlying mechanism
 
 
Titel: Impact of gluten quality on textural stability of cooked noodles and the underlying mechanism
Auteur: Cao, Zong-Bao
Yu, Chen
Yang, Zhen
Xing, Jun-Jie
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland