Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of octenyl succinic anhydride-modified pea and corn starches for stabilizing oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Utilization of octenyl succinic anhydride-modified pea and corn starches for stabilizing oil-in-water emulsions
Auteur: Cheng, Fan
Ai, Yongfeng
Ghosh, Supratim
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland