Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
 
  The effect of trehalose on the thermodynamic stability and emulsification of soybean 11S globulin in the molten globule state
 
 
Titel: The effect of trehalose on the thermodynamic stability and emulsification of soybean 11S globulin in the molten globule state
Auteur: Pengyu, Zhu
Yang, Yang
Ling, Zou
Jian, Gao
Bing, Wang
Xin, Bian
Dehui, Yu
Linlin, Liu
Congyu, Lin
Na, Zhang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland