Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and structural characteristics of composite alginate/casein emulsion gels: A microscopy and rheology study
 
 
Titel: Preparation and structural characteristics of composite alginate/casein emulsion gels: A microscopy and rheology study
Auteur: Li, Peiyuan
Guo, Chuo
Li, Xiaofei
Yuan, Kai
Yang, Xudong
Guo, Yurong
Yang, Xi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland