Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Phase behavior, thermodynamic and rheological properties of ovalbumin/dextran sulfate: Effect of biopolymer ratio and salt concentration
 
 
Titel: Phase behavior, thermodynamic and rheological properties of ovalbumin/dextran sulfate: Effect of biopolymer ratio and salt concentration
Auteur: Liu, Jingbo
Chai, Jiale
Zhang, Ting
Yuan, Yixin
Saini, Ramesh Kumar
Xu, Menglei
Li, Shanle
Shang, Xiaomin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland