Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Improved heat stability of recombined evaporated milk emulsions by wet heat pretreatment of skim milk powder dispersions
 
 
Titel: Improved heat stability of recombined evaporated milk emulsions by wet heat pretreatment of skim milk powder dispersions
Auteur: Wu, Jianfeng
Chen, Simin
Wang, Teng
Li, Hao
Sedaghat Doost, Ali
Van Damme, Els J.M.
De Meulenaer, Bruno
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland