Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Technological aspects of xanthan gum and gum Arabic presence in chicken egg albumin wet foams: Application of nonlinear rheology and nonparametric statistics
 
 
Titel: Technological aspects of xanthan gum and gum Arabic presence in chicken egg albumin wet foams: Application of nonlinear rheology and nonparametric statistics
Auteur: Kruk, Joanna
Ptaszek, Paweł
Kaczmarczyk, Kacper
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland