Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Structural conversion of pectin fractions during heat processing in relation to the ability of inhibiting lipid digestion: A case study of hawthorn pectin
 
 
Titel: Structural conversion of pectin fractions during heat processing in relation to the ability of inhibiting lipid digestion: A case study of hawthorn pectin
Auteur: Zhou, Mo
Bi, Jinfeng
Lyu, Jian
Chen, Jiaxin
Wang, Ruixue
Liu, Xuan
Richel, Aurore
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland