Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the textural characteristics of curdlan gel by the formation of hydrogen bonds with erythritol
 
 
Titel: Improvement of the textural characteristics of curdlan gel by the formation of hydrogen bonds with erythritol
Auteur: Tao, Haiteng
Wang, Bozhuo
Wen, Haichao
Cui, Bo
Zhang, Zheng
Kong, Xiangping
Wang, Yuxiao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland