Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature and composition on rheological behaviour and sagging capacity of glaze materials for foods
 
 
Titel: Effect of temperature and composition on rheological behaviour and sagging capacity of glaze materials for foods
Auteur: Meza, Bárbara E.
Peralta, Juan Manuel
Zorrilla, Susana E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland