Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and mixing ratios on the synergistic enhancement of Bambara groundnut-whey protein gels
 
 
Titel: Effect of pH and mixing ratios on the synergistic enhancement of Bambara groundnut-whey protein gels
Auteur: Diedericks, Claudine F.
Stolten, Vanessa
Jideani, Victoria A.
Venema, Paul
van der Linden, Erik
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland