Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure microfluidization on the morphology, structure and rheology of sweet potato starch
 
 
Titel: Effect of high pressure microfluidization on the morphology, structure and rheology of sweet potato starch
Auteur: Chen, Lulu
Dai, Yangyong
Hou, Hanxue
Wang, Wentao
Ding, Xiuzhen
Zhang, Hui
Li, Xiangyang
Dong, Haizhou
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland