Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced gel formation by whey protein isolate-Lycium barbarum polysaccharides at varying pHs
 
 
Titel: Heat-induced gel formation by whey protein isolate-Lycium barbarum polysaccharides at varying pHs
Auteur: He, Zhendong
Ma, Tianyi
Zhang, Weiwei
Su, Erzheng
Cao, Fuliang
Huang, Meigui
Wang, Yaosong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland