Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Heat stability and rheology of high-calorie whey protein emulsion: Effects of calcium ions
 
 
Titel: Heat stability and rheology of high-calorie whey protein emulsion: Effects of calcium ions
Auteur: Du, Qiwei
Ji, Xuehua
Lyu, Fei
Liu, Jianhua
Ding, Yuting
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland