Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 127 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sucrose ester S370 on interfacial layers and fat crystals network of whipped cream
 
 
Titel: Effect of sucrose ester S370 on interfacial layers and fat crystals network of whipped cream
Auteur: Zeng, Di
Cai, Yongjian
Liu, Tongxun
Huang, Lihua
Liu, Pingli
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 127 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland