Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 127 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of the influence of the content and source of β-glucan on the rheological, microstructural properties and stability of milk gel during acidification
 
 
Titel: A comparative study of the influence of the content and source of β-glucan on the rheological, microstructural properties and stability of milk gel during acidification
Auteur: Aljewicz, Marek
Mulet-Cabero, Ana-Isabel
Wilde, Peter J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 127 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland