Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Structuring of acidic oil-in-water emulsions by controlled aggregation of nanofibrillated egg white protein in the aqueous phase using sodium hexametaphosphate
 
 
Titel: Structuring of acidic oil-in-water emulsions by controlled aggregation of nanofibrillated egg white protein in the aqueous phase using sodium hexametaphosphate
Auteur: Alavi, Farhad
Chen, Lingyun
Emam-Djomeh, Zahra
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland