Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and rheological properties of hydroxypropyl methylcellulose and welan gum composite system: The stabilizing mechanism
 
 
Titel: Foaming and rheological properties of hydroxypropyl methylcellulose and welan gum composite system: The stabilizing mechanism
Auteur: Zhu, Jingsong
Qian, Zhuojia
Eid, Mohamed
Zhan, Fuchao
Ismail, Muhammad Asif
Li, Jing
Li, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland