Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effects of preheat treatment on the physicochemical and interfacial properties of cod proteins and its relation to the stability of subsequent emulsions
 
 
Titel: Effects of preheat treatment on the physicochemical and interfacial properties of cod proteins and its relation to the stability of subsequent emulsions
Auteur: Ma, Wuchao
Wang, Jiamei
Wu, Di
Xu, Xianbing
Du, Ming
Wu, Chao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland