Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of surface and foaming properties of soy lipophilic protein with those of glycinin and β-conglycinin
 
 
Titel: Comparison of surface and foaming properties of soy lipophilic protein with those of glycinin and β-conglycinin
Auteur: Sirison, Jiraporn
Ishii, Toya
Matsumiya, Kentaro
Samoto, Masahiko
Kohno, Mitsutaka
Matsumura, Yasuki
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland