Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of food gels prepared from the water extract of fish (Cyprinus carpio L.) scales: From molecular components to sensory attributes
 
 
Titel: Characterization of food gels prepared from the water extract of fish (Cyprinus carpio L.) scales: From molecular components to sensory attributes
Auteur: Li, Jun
Yu, Xiaoyan
Tang, Wenjiao
Wan, Chenxu
Lu, Yang
Dong, Nan
Chen, Zhongai
Lei, Zunguo
Ren, Tingyuan
Wang, Zhenyu
Liu, Jia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland