Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the structural, pasting and digestion properties of starch isolated from frozen wheat dough
 
 
Titel: Understanding the structural, pasting and digestion properties of starch isolated from frozen wheat dough
Auteur: Wang, Hongwei
Xu, Ke
Liu, Xingli
Zhang, Yanyan
Xie, Xinhua
Zhang, Hua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland