Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Shear-induced enhancement of technofunctional properties of whole grain flours through extrusion
 
 
Titel: Shear-induced enhancement of technofunctional properties of whole grain flours through extrusion
Auteur: Espinosa-Ramírez, Johanan
Rodríguez, América
De la Rosa-Millán, Julián
Heredia-Olea, Erick
Pérez-Carrillo, Esther
Serna-Saldívar, Sergio O.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland