Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and rheology of acid milk gels and stirred yoghurts –quantification of process-induced changes by auto- and cross correlation image analysis
 
 
Titel: Microstructure and rheology of acid milk gels and stirred yoghurts –quantification of process-induced changes by auto- and cross correlation image analysis
Auteur: Gregersen, Sandra Beyer
Glover, Zachary James
Wiking, Lars
Simonsen, Adam Cohen
Bertelsen, Karina
Pedersen, Bent
Poulsen, Kristian Raaby
Andersen, Ulf
Hammershøj, Marianne
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland