Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Impact of sage seed gum and whey protein concentrate on the functional properties and retrogradation behavior of native wheat starch gel
 
 
Titel: Impact of sage seed gum and whey protein concentrate on the functional properties and retrogradation behavior of native wheat starch gel
Auteur: Anbarani, Negar Mirnezhad
Razavi, Seyed Mohammad Ali
Taghizadeh, Masoud
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland