Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced inulin-gluten gel: Insights into the influences of inulin molecular weight on the rheological and structural properties of gluten gel to molecular and physicochemical characteristics
 
 
Titel: Heat-induced inulin-gluten gel: Insights into the influences of inulin molecular weight on the rheological and structural properties of gluten gel to molecular and physicochemical characteristics
Auteur: Liu, Min
Chen, Guangjing
Zhang, Hongxin
Yu, Qingqing
Mei, Xiaofei
Kan, Jianquan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland