Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Towards recombinantly produced milk proteins: Physicochemical and emulsifying properties of engineered whey protein beta-lactoglobulin variants
 
 
Titel: Towards recombinantly produced milk proteins: Physicochemical and emulsifying properties of engineered whey protein beta-lactoglobulin variants
Auteur: Keppler, Julia K.
Heyse, Anja
Scheidler, Eva
Uttinger, Maximilian J.
Fitzner, Laura
Jandt, Uwe
Heyn, Timon R.
Lautenbach, Vanessa
Loch, Joanna I.
Lohr, Jonas
Kieserling, Helena
Günther, Gabriele
Kempf, Elena
Grosch, Jan-Hendrik
Lewiński, Krzysztof
Jahn, Dieter
Lübbert, Christian
Peukert, Wolfgang
Kulozik, Ulrich
Drusch, Stephan
Krull, Rainer
Schwarz, Karin
Biedendieck, Rebekka
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland