Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Technological benefits of using inulin and xylooligosaccharide in dulce de leche
 
 
Titel: Technological benefits of using inulin and xylooligosaccharide in dulce de leche
Auteur: Leddomado, Ludmila S.
Silva, Ramon
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Ramos, Gustavo L.P.A.
Freitas, Mônica Q.
Duarte, Maria Carmela K.H.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Paulo Henrique F.
Raices, Renata S.L.
Silva, Marcia Cristina
Cruz, Adriano G.
Esmerino, Erick A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland