Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and evaluation of inclusion complexes between astaxanthin esters with different molecular structures and hydroxypropyl-β-cyclodextrin
 
 
Titel: Characterization and evaluation of inclusion complexes between astaxanthin esters with different molecular structures and hydroxypropyl-β-cyclodextrin
Auteur: Qiao, Xing
Yang, Lu
Hu, Xinxin
Cao, Yunrui
Li, Zhaojie
Xu, Jie
Xue, Changhu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland