Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymically modified amylopectin on the rheological properties of amylose-amylopectin mixed gels
 
 
Titel: Effects of enzymically modified amylopectin on the rheological properties of amylose-amylopectin mixed gels
Auteur: Parovuori, Petteri
Manelius, Robin
Suortti, Tapani
Bertoft, Eric
Autio, Karin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 11 (1997) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland