Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Development of a restructured alginate food particle suitable for high temperature-short time process validation
 
 
Titel: Development of a restructured alginate food particle suitable for high temperature-short time process validation
Auteur: Ocio, M.J.
Fiszman, S.M.
Gasque, F.
Rodrigo, M.
Martinez, A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 11 (1997) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland