Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Stability of pH-responsive Pickering emulsion stabilized by carboxymethyl starch/xanthan gum combinations
 
 
Titel: Stability of pH-responsive Pickering emulsion stabilized by carboxymethyl starch/xanthan gum combinations
Auteur: Cai, Xuran
Wang, Yan
Du, Xianfeng
Xing, Xiaoyan
Zhu, Guilan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland