Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, interfacial and emulsifying properties of insoluble soy peptide aggregate: Effect of homogenization and alkaline-treatment
 
 
Titel: Physicochemical, interfacial and emulsifying properties of insoluble soy peptide aggregate: Effect of homogenization and alkaline-treatment
Auteur: Du, Cui
Cai, Yongjian
Liu, Tongxun
Huang, Lihua
Long, Zhao
Zhao, Mouming
Zhang, Yuanhong
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland