Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Morphological and physicochemical properties of rice starch dry heated with whey protein isolate
 
 
Titel: Morphological and physicochemical properties of rice starch dry heated with whey protein isolate
Auteur: Zhu, Peilei
Wang, Mingchun
Du, Xianfeng
Chen, Zhen
Liu, Caiyu
Zhao, Hao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland