Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Bulk and interfacial properties of milk fat emulsions stabilized by whey protein isolate and whey protein aggregates
 
 
Titel: Bulk and interfacial properties of milk fat emulsions stabilized by whey protein isolate and whey protein aggregates
Auteur: Zhou, Xilong
Sala, Guido
Sagis, Leonard M.C.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland