Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of thermally stable and digestive enzyme resistant flour directly from Japonica broken rice by combination of steam infusion, enzymatic debranching and heat moisture treatment
 
 
Titel: Preparation of thermally stable and digestive enzyme resistant flour directly from Japonica broken rice by combination of steam infusion, enzymatic debranching and heat moisture treatment
Auteur: Chen, Shih Hsin
Li, Xin-Fang
Shih, Ping-Ting
Pai, Su-Man
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland