Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Amylose content and specific fine structures affect lamellar structure and digestibility of maize starches
 
 
Titel: Amylose content and specific fine structures affect lamellar structure and digestibility of maize starches
Auteur: Zhong, Yuyue
Liu, Linsan
Qu, Jianzhou
Blennow, Andreas
Hansen, Aleksander Riise
Wu, Yuxin
Guo, Dongwei
Liu, Xingxun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland